vineri , iunie 14 2024
Breaking News

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și Ioana

Nume si Prenume: Leca Magdalena-Ioana

Localitate: Brasov

Ocupatie: Economist

LR Health & Beauty am cunoscut-o la serviciu. O colega a venit la serviciu cu cateva produse, pe care le-am testat si care mi-au placut. Am intrebat-o ce marca sunt si mi-a spus ca sunt de la LR Health & Beauty. Am cautat pe internet informatii despre companie si produse, iar dup ace mi-a placut ce am aflat am vorbit cu colega mea si i-am spus ca as dori sa consum si eu produse de calitate la un pret mai bun si asa am devenit partener LR. Acest lucru s-a intamplat la data de 13.02.2012. Fac echipa cu fiica mea Amariei Bianca.

LR Health & BeautyLR Health & Beauty și produsul preferat: – Crema de maini extra rich – in timpul iernii intotdeauna aveam mainile crapate si foarte uscate. Am incercat diferite creme de maini, dar fara un efect pe termen lung. Cu crema de maini extra rich de la LR nu mai am mainile uscate si crapate.

LR Health & Beauty

  • Colostrum si Cistus sunt doua produse de sanatate pe care fiica mea, Bianca, le-a folosit in cura de 3 luni, odata toamna si o data primavera, si de atunci nu a mai racit. Bianca are astm bronsic si este alergica la praf. In copilarie am avut intotdeauna probleme cu racelile. A luat o lunga perioada de timp Seretide si Singulair. De 4-5 ani nu am mai avut probleme.

LR Health & Beauty și Catalin Suman: Pe Catalin l-am intalnit la primul seminar la care am participat. Este un om extraordinar si un profesionist care se dedica in totalitate acestui parteneriat, ii ajuta pe toti partenerii din echipa lui care isi doresc o viata mai buna. Pune suflet in tot ceea ce face, fie ca e vorba de seminarii, de tutoriale sau orice alt proiect pe care si-l propune.

Am invatat foarte multe lucruri de la el si inca mai am de invatat. Am participat la o singura Academie de 11% unde am invatat multe lucruri si de la alti parteneri LR Health & Beauty din tara. Am paticipat la toate evenimentele pe care LR Health & Beauty le-a organizat in tara si intotdeauna plec de la aceste evenimente cu o energie pozitiva.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Colaborarea cu o Formatie Cover Pentru Nunta este indicata Formatie Cover Pentru Nunta – Probabil …

Close