miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Snowboard-ul este un sport de iarna care necesita echipament specifica care poate fi inchiriat de la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Muti turisti doresc sa invete sa practice acest sport. Poiana Brasov este o statiune turistica renumita pentru partiile de care dispune. Turistii pot practica foarte multe sporturi de iarna. Exista o diversitate de servicii oferite. De la sanius, patinaj si pana la practicarea ski-ului si snowboard-ului, turistii pot face alegerea potrivita. Mai mult de atat, acestia pot beneficia de serviciile calitative oferite de instructorii atestati si calificati. Monitorii de ski sunt in permanenta la dispozitia turistilor. Acestia le explica in detaliu care este echipamentul adecvat pentru a practica snowboard-ul in conditii de siguranta maxima.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana BrasovPentru a practica sportul de iarna numit snowboard elementul cheie care trebuie ales cu atentie este placa de snowboard. Aceasta se gaseste la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Pentru a practica acest sport in mod efecient conteaza lungimea placii si marimea bootilor. Forma si flexul snowboard-ului se aleg in functie de stilul de snowboard adoptat. Lungimea placii este un factor esential. Aceasta influenteaza manevrabilitatea. Are rol hotarator si in ceea ce priveste stabilitatea persoanei pe snowboard. Lungimea snowboardului se masoara in centimetri.

De regula, lungimea snowboard-ului se alege in functie de inaltimea corpului. Inaltimea care se ia in calcul variaza intre osutapatruzecisisapte de centimetri si osutanouazecisitrei de centimetri. Lungimea aferenta placii de snowboard, adaptata in functie de inaltime este cuprinsa intre osutadouazecisisase de centimetri si osutasaizeci de centimetri.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Placile scurte se adapteaza stilului freestyle. Sunt recomandate incepatorilor. Acestea sunt usor manevrabile. Acestea se gasesc la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Ofera un control ridicat la sarituri, precum si la intoarceri. Ofera stabilitate. Placile de snowboard de lungime medie sunt utilizate de cei avansati sau chiar si de cei care au un anumit nivel de cunoastere in practicarea acestui sport de iarna. Acest tip de placa ofera o stabilitate crescuta la viteaza mare. In ceea ce priveste latimea placii de snowboard, aceasta este strict legata de dimensiunea bootilor.

Check Also

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

La ce piscina Rasnov ar trebui sa merg? O multime de persoane care doresc sa …

Close