sâmbătă , februarie 24 2024

Salon Epilare Definitiva Brasov

Pentru cine este necesar tratamentul intr-un salon epilare definitiva Brasov?

Pragul unui salon epilare definitiva Brasov este trecut de catre persoanele care doresc sa fie supuse unui tratament de epilare cu laser. Acest tratament corporal mai este cunoscut si sub denumirile de epilare definitiva sau epilare definitiva cu laser.

Atat persoanele de sex feminin cat si cele de sex masculin pot trece pragul unui asemenea salon in vederea epilarii cu laser. In randurile care urmeaza vom discuta despre acest tratament corporal. In cazul in care ideea de a beneficia de o asemenea procedura cosmetica vi se pare tentanta, va recomandam sa cititi pana la final. Informatiile din randurile de mai jos va pot fi de mare ajutor.

Tratamentul efectuat intr-un salon epilare definitiva Brasov

Epilarea cu laser este un tratament de ultima generatie care foloseste tehnologie avansata pentru a aborda problema parului nedorit. Acest tratament va va schimba foliculii, astfel incat acestia sa nu poata continua sa produca fire de par.

Salon Epilare Definitiva BrasovDupa o serie initiala de patru pana la noua sedinte, va puteti lua adio de la epilarea cu ceara sau de la aparatul de ras sau epilator. Majoritatea oamenilor isi pot atinge obiectivele dorite cu doar sase vizite intr-un salon epilare definitiva Brasov.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru a va mentine rezultatele dupa tratamentul initial este sa treceti pe la salon pentru o sesiune rapida de retusare o data pe an. Cititi mai departe si va vom spune de ce acest tratament este atat de eficient si cum aduce o schimbare permanenta in foliculii dumneavoastra de par.

De ce este atat de greu de imblanzit parul nedorit?

Oamenii au incercat sa controleze aceasta problema nu de ieri – de azi, ci de mii de ani. Cele mai populare metode de indepartare a parului astazi sunt epilarea cu ceara, utilizarea cremelor depilatoare si barbieritul. In timp ce aceste abordari pot obtine o piele neteda pentru o perioada scurta de timp, regenerarea are loc intotdeauna. Iata de ce!

Cremele de barbierit si depilatoare functioneaza doar la suprafata

Briciul taie fiecare fir par din stratul superior al pielii. Mai jos, restul firului este inca in crestere. Deoarece aceasta parte a parului este atat de aproape de suprafata, dureaza doar o zi sau doua pentru a incepe sa creasca.

Cremele depilatoare functioneaza aproape in acelasi mod, cu exceptia faptului ca, in loc sa taie firele de par, folosesc substante chimice pentru a le dizolva. Aceste substante chimice nu patrund in piele, ceea ce este probabil un lucru bun. Ca rezultat insa, ele lasa si cea mai mare parte a firului de par intact.

Parul poate creste inapoi chiar si dupa ce a fost smuls de la radacina

Multi oameni apeleaza la epilarea cu ceara, deoarece extrage firele de par din adancul pielii. De fapt, le smulge de la radacina, ceea ce inseamna ca rezultatele dureaza mai mult. Cu toate acestea, radacina nu este de fapt sursa parului. Foliculii de par sunt cei responsabili pentru recrestere. Epilarea cu ceara nu afecteaza foliculii, astfel incat firele de par vor creste mereu inapoi.

Parul dvs. creste in cicluri

In orice moment, unele dintre firele de par sunt active si vizibile. Alte fire de par sunt intr-o faza diferita de crestere. Etapele sunt:

  • Anagen.
  • Catagen.
  • Telogen.

Numai firele de par anagen active pot fi tratate. Cand observati primele semne de recrestere dupa epilare, firele de par pe care le vedeti nu sunt aceleasi care au fost epilate cu ceara. Ele sunt de fapt urmatoarea cultura care trece in faza anagena (activa).

Cum depaseste epilarea cu laser alte metode?

Acest tratament poate avea un efect permanent asupra firului de par pentru ca il trateaza la nivelul foliculilor si pentru ca este programat in functie de ciclurile de crestere a parului.
In plus, tratamentul efectuat intr-un salon epilare definitiva Brasov nu provoaca durere, disconfort sau alte neplaceri.

Check Also

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Colaborarea cu o Formatie Cover Pentru Nunta este indicata Formatie Cover Pentru Nunta – Probabil …

Close