sâmbătă , februarie 24 2024

Dusumea din Lemn Vechi

Ce ma poate determina sa aleg dusumea din lemn vechi?

In momentul in care vine vorba despre pardoseala potrivita pentru acasa, ne gandim la dusumea din lemn vechi. Exista intr-adevar si persoane carora mintea le zboara rapid catre parchet, dar dusumeaua este mai importanta.

Daca va aflati in cautarea pardoselii potrivite, ar trebui sa va ganditi la dusumeaua din lemn vechi din diverse motive. Aceasta este renumita datorita mai multor beneficii semnificative pe care le are de oferit.

Daca v-ati intrebat ce anume va poate determina sa faceti o astfel de alegere, cititi pana la final articolul. Veti descoperi cele mai importante informatii si avantaje cu privire la acest tip de pardoseala!

Avantaje dusumea din lemn vechi

Nu putine sunt avantajele pe care dusumeaua din lemn vechi vi le-ar putea oferi. Dat fiind insa faptul ca nu avem la dispozitie ore intregi pentru a le mentiona pe toate, facem o selectie. Va prezentam pe scurt cateva dintre avantajele majore ale dusumelei din lemn vechi.

1. Dusumeaua din lemn vechi are un pret bun

Se stie faptul ca banii conteaza cel mai mult cand vine vorba despre o achizitie. Si cand trebuie cumparata pardoseala, oamenii tin cont de buget mai intai de toate iar acest lucru nu trebuie sa ne surprinda.

Dusumea din Lemn VechiExista si alte optiuni precum gresia sau parchetul dar, acestea sunt mai scumpe in comparatie cu dusumeaua. Daca doriti o solutie eficienta si la un pret decent, o dusumea din lemn vechi reprezinta solutia ideala.

2. Durabilitate

Un alt beneficiu esential al podelei din lemn recuperat este ca va fi adesea mai rezistenta la uzura decat ceea ce puteti obtine din alte surse (parchet, gresie). Cea mai mare parte a podelelor din lemn recuperat este cunoscuta a fi din lemn vechi.

Daca doriti sa alegeti podea din lemn vechi de esenta tare, doriti sa fie facuta din lemn care este dens. Acest tip de dusumea este mai putin probabil sa se zgarie. Pardoseala din lemn vechi este de obicei mult mai dura decat podeaua generala din lemn.

3. Eco friendly

Unul dintre cele mai importante beneficii ale utilizarii pardoselilor din lemn vechi este durabilitatea. Aceasta pardoseala din lemn este obtinuta din obiecte care nu necesita taierea copacilor.

Cand vine vorba despre alte tipuri de pardoseli din lemn, dulgherii trebuie sa taie mai multi copaci pentru a efectua productia. Cu podelele din lemn recuperat, este in general, ca si cum ati recicla lemnul. Acesta este folosit pentru a fabrica dusumea din lemn vechi.

Practic, daca ar opta toata lumea pentru acest tip de pardoseala, natura ar avea de castigat. Dvs veti putea avea o influenta majora asupra mediului, fara a conta pe copaci proaspat taiati.mTinand cont ca dureaza cativa ani pentru ca copacii noi sa creasca, poate fi foarte greu sa inlocuiti toti copacii taiati pentru podele din lemn.

4. Este potrivita pentru infrumusetarea locuintei

Majoritatea caselor in care este prezenta dusumeaua din lemn vechi au un farmec aparte. Acest lucru este dat in mod evident de dusumeaua din lemn vechi. Acesta este perfecta pentru un decor clasic, rustic sau vintage. Trebuie sa alegeti insa si mobilierul in asa fel incat sa se potriveasca perfect cu pardoseala.

Concluzie

Exista multe avantaje de care puteti avea parte alegand dusumea din lemn vechi. Faceti o astfel de achizitie si bucurati-va de toate aceste avantaje ale dusumelei din lemn vechi.

Check Also

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Beneficii obtinute cu gletuire pereti si tavane Brasov Atunci cand doriti sa va renovati locuinta, …

Close