sâmbătă , februarie 24 2024

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic

Intotdeauna, un Transport Agabaritic se efectueaza pentru orice obiecte, bunuri sau marfuri care depasesc greutatea sau dimensiunile standard autorizate, in ceea ce priveste traficul rutier de marfuri. Este depasita ori lungimea, ori latimea ori inaltimea standard. Serviciile logistice prezinta importanta deosebita. Studiile de traseu sunt foarte importante. Acestea garanteaza ajungerea marfii la destinatie in timp util.

Personalul certificat este in masura sa obtina autorizatiile speciale de transport in conditiile legislatiei in vigoare. Clientilor li se ofera, intotdeauna, asistenta tehnica de specialitate in domeniul transporturilor agabaritice. Si operatiunile de incarcare, precum si cele de descarcare se rezolva in conditii de eficienta maxima. Seriozitatea si profesionalismul sunt esentiale.

Transport Agabaritic

Transport AgabariticPentru ca orice Transport Agabaritic sa se realizeze in timp util se aleg, intotdeauna, cele mai bune rute nationale si internationale. Transporturile agabaritice sunt, prin insasi esenta lor, transporturi speciale. Acest tip de transporturi necesita o coordonare foarte atenta. Si logistica trebuie sa fie una exceptionala. Se va realiza, intotdeauna, cu echipamente specifice. Aceste echipamente sunt de natura sa satisfaca si cele mai complexe cerinte de transport. Calitatea si siguranta sunt asigurate de certificarile necesare. De regula, organismul de certificare ISO este cel care atesta calitatea serviciilor oferite de firma specializata in transport agabaritic.

Conditii eficiente in care se realizeaza transportul de marfuri speciale

Orice Transport Agabaritic presupune indeplinirea anumitor cerinte speciale care trebuie indeplinite de transportator. In primul rand, o societate certificata trebuie sa dispuna de o asigurare specifica. De regula, cel mai des intalnita este asigurarea Cargo.

In temeiul acestei asigurari, se ofera despagubiri pentru mai multe tipuri de evenimente. Cele mai frcvente astfel de evenimente sunt exploziile, incendiile, deraierea sau rasturnarea mijloacelor de transport terestre, precum si posibile coliziuni. Valabilitatea politei este calculata din momentul in care marfa este incarcata, pana la momentul la care marfa este descarcata. Flota auto este alcatuita din trailere, camioane si masini de insotire speciale. Aceste sunt de modele diferite. Au si lungimi si latimi diferite.

Close