marți , septembrie 26 2023

Tipuri de PERGOLE

Tipuri de PERGOLE

Pergole de Lux se adapteaza de fiecare data schimbarilor, indiferent de provocari. Pergolele au fost realizate inca din timpul Imperiului Roman si au continuat sa existe pana astazi. Au existat cateva schimbari cu timpul, insa nu s-au intamplat modificari extravagante care sa deranjeze ochiul privitorului.

Erau preponderent prezente la casele celor instariti si aveau rolul de a realiza trecerea gradata, aceasta realizandu-se intre interiorul locuintei si exteriorul mediului. Erau realizate din lemn sau piatra, insa in zilele noastre au ajuns sa fie realizate din plastic, fiind mai rezistente insa nu atat de impunatoare ca design.

Cum te ajuta aceste Pergole sa iti optimizezi spatiul?

PergoleIn zilele noastre, spatiul este extrem de restrans. Suntem deseori nevoiti sa luam masuri, poate chiar unele drastice astfel incat renuntam la diferite placeri si dorinte pentru ca trebuie sa le inlocuim cu nevoile. Sa presupunem ca ti-ai dorit sa ai propriul tau colt de relaxare si nu ai avut neaparat o idee. Te poti gandi la o solutie care implica Pergole care poate sa iti indeplineasca sarcina, usurandu-ti astfel deciziile. Poti alege de pe site-ul Pergole de Lux orice model ti se pare ca se pliaza perfect pe nevoile tale.

Poti alege din cele 3 tipuri de pergole:

Pergolele Retractabile PLATO – Poti alege modelul plat sau cel atasat de perete. Acest model este unul dintre cele mai populare si suntem convinsi ca poate optimiza spatiul perfect poate fi accesorizat cu inchideri de sticla, incalzitoare pe infrarosu sau sprinklere pentru pulverizarea apei.

Pergolele Retractabile DAHLIA – Aceasta poate fi accesorizata cu un tip de sticla, cu jaluzele de tip Zip sau chiar cu jaluzele, reusind astfel sa atinga standarde inalte. Poate facilita inaltarea, insa poate face posibila si deschidereaformei curbate.

Pergolele Retractabile AVANTGARD – Acest tip de pergola este preferata de multe ori pentru ca are o structura independenta, dar si pentru ca are un model atractiv reusind sa bucure ochiul privitorului/clientului.

Pergole

Apeleaza la specialistii firmei Pergole de Lux pentru a-ti realiza pergola ideala. Daca te gandesti sa iti achizitionezi una, cumpara-ti si accesoriile potrivite pentru a-ti crea confortul optim. In acest fel, pergola ta va fi perfecta pentru gusturile oricarei persoane.

Check Also

Executie Instalatii Noi Electrice

Executie Instalatii Noi Electrice

Cine se ocupa de executie instalatii noi electrice? Persoanele care au nevoie de ajutor pentru …

Close