sâmbătă , februarie 24 2024

Remorca Tractor Basculabila

Toti agricultorii au nevoie de o remorca tractor basculabila?

O remorca tractor basculabila este accesoriul cel mai des atasat unui tractor. Desi exista si alte accesorii precum plugul sau discul (si nu numai), remorca este cel mai des atasata tractorului.

Este posibil sa va intrebati de ce am facut aceasta afirmatie. Ei bine, accesoriile anterior mentionate pot fi utilizate doar in anumite perioade ale anului. O remorca insa poate fi folosita pe tot parcursul anului, dupa cum se poate vedea in continuare.

Cat de importanta este o remorca tractor basculabila?

Spuneam anterior ca remorca se poate folosi pe tot parcursul anului, si asa este. Primavara, agricultorii au nevoie de remorca sa duca la terenul agricol semintele pentru a fi semanate in pamant.

Remorca Tractor BasculabilaUlterior (sau inainte de semanare in functie de cultura) vor duce ingrasamintele. Toamna au de asemenea nevoie de remorca pentru a transporta culturile de pe camp spre spatiile de depozitare.

Si acum, sa raspundem si intrebarii din titlul articolului. Cu siguranta nu toata lumea care se ocupa de agricultura are nevoie de o remorca tractor basculabila sau de un tractor. Cei care cultiva suprafete mici de teren pot alege un motocultor si accesoriile potrivite. Printre acestea se numara si remorca.

Un tractor si o asemenea remorca sunt necesare pentru cei care lucreaza suprafete mari de teren. Cei care detin in proprietate sau au luat in arenda hectare sau zeci de hectare de teren, au nevoie de utilaje. Acestora le sunt necesare mai multe tractoare dar si remorci basculabile pentru tractoare.

Cu un singur tractor si cu o singura astfel de remorca, le va fi greu sa faca fata lucrului pe asemenea terenuri.

Specificatiile remorcilor

Exista detalii foarte importante in functie de care trebuie aleasa o remorca tractor basculabila. In primul rand mentionam capacitatea de incarcare a acesteia. Cu cat capacitatea de incarcare a remorcii este mai mare, cu atat mai mari sunt si dimensiunile acesteia. Cu cat capacitatea de incarcare este mai mica, cu atat mai mici sunt dimensiunile remorcii.

Referitor la capacitatea de incarcare, aceasta se refera la numarul total de kilograme suportate la incarcare de remorca. Apoi, mai exista si masa maxima autorizata. Aceasta caracteristica cuprinde masa remorcii impreuna cu capacitatea de incarcare.

Cumparatorii trebuie sa tina neaparat cont de aceste doua caracteristici cand cumpara una sau mai multe remorci.

Check Also

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Beneficii obtinute cu gletuire pereti si tavane Brasov Atunci cand doriti sa va renovati locuinta, …

Close