marți , septembrie 26 2023

Poarta Brasov

Poarta Brasov Cu Deschidere Glisanta

O Poarta Brasov glisanta presupune o serie de avantaje. In primul rand, are un aspect modern. Designul este exceptional. Portile glisante automate dispun de confort sporit al controlului. Prezinta durabilitate si rezistenta in timp. Prezinta si un grad ridicat de functionalitate. Implicit si functionalitatile acestui tip de poarta sunt multiple. Economia de spatiu este esentiala si nu poate fi realizata decat utilizand porti glisante.

Automatizarea conduce implicit si la un confort sporit. Folosind telecomanda, poarta glisanta poate fi deschisa din incinta imobilului sau direct din interiorul autoturismului. Acest tip de poarta dispune de accesorii precum si de dispozitive de actionare de mai multe tipuri.

De ce sa alegi Poarta Brasov?

Poarta BrasovPentru instalarea si montajul unei porti glisante este necesar a exista un set complet de accesorii care trebuie achizitionate. In functie de greutatea portii, dar si in functie de latimea trecerii se vor alege fitingurile potrivite. Pentru montaj, o Poarta Brasov glisanta necesita mai multe role superioare de sustinere. Acestea au un rol determinant in ceea ce priveste functionalitatea portii. Sunt necesare si capace superioare si inferioare. Si rolul de capat este foarte important. Se folosesc inclusiv si profile de ghidare si rulmenti cu role. Intotdeauna se va prefera poarta glisanta cu actionare electrica.

Poarta Brasov – durabilitate

Mai intai Poarta Brasov trebuie instalata. Se vor achizitiona accesoriile potrivite. Pentru inceput se va conecta suportul reglabil la rama de alimenhtare. Se vor instala si rulmentii cu role pe suruburile suportului. Trebuie conectata si platforma de sub unitate la rama de alimentare.

Instalarea portii glisante presupune si trecerea rolelor in fanta ghidajului. Se va proceda si la conectarea cablului inferior. Intotdeauna se va avea in vedere existenta captatorului inferior sa fie la cativa milimetri deasupra rolei de capat a ghidajului. Rola de capat va fi fixata in fasciculul de ghidare. Unitatea va fi instalata corect. Se va conecta si telecomanda. Se va tine foarte mult cont si de designul si de decoratia exterioara a portii montate. O poarta glisanta se intretine cu foarte mare usurinta.

Check Also

Executie Instalatii Noi Electrice

Executie Instalatii Noi Electrice

Cine se ocupa de executie instalatii noi electrice? Persoanele care au nevoie de ajutor pentru …

Close