miercuri , mai 29 2024
Breaking News

Geamuri Termopan Brasov

Ce avantaje obtinem de la ferestrele cu geamuri termopan Brasov?

Majoritatea proprietarilor de case si alte cladiri, opteaza pentru usi si ferestre cu geamuri termopan Brasov. Acestea reprezinta solutia perfecta pentru a inlocui ferestrele vechi, cu tamplaria din lemn si cu un singur geam.

In ceea ce priveste termopanele, acestea ofera o serie de beneficii cu adevarat uimitoare proprietarilor, si celor care locuiesc in case, sau celor care desfasoara activitati in cladirile cu astfel de ferestre.

In randurile de mai jos vom face cunoscute cateva dintre cele mai importante avantaje ale ferestrelor cu geam termopan. Daca pana acum nu ati facut inca trecerea de la ferestrele clasice la cele cu geam termopan, iata de ce ar trebui sa faceti acest lucru!

Avantajele majore ale ferestrelor cu geamuri termopan Brasov

Ferestrele termopan sunt formate din doua sau trei straturi de sticla, cu un strat de gaz inert etansat intre ele. Acest lucru creeaza aproape dublul izolatiei de care puteti avea parte comparativ cu geam simplu.

In ceea ce priveste tamplaria acestor ferestre cu geamuri termopane, aceasta nu mai este din lemn. Producatorii de ferestre termopane opteaza in general pentru PVC ca material pentru tamplaria acestor ferestre.

Referitor la avantajele ferestrelor termopane, acestea sunt foarte multe la numar. Unele dintre cele mai evidente va sunt pe scurt prezentate in randurile de mai jos:

1. Economii de energie

Constructia etansa a ferestrelor cu geam termopan creeaza izolatie termica. Acest lucru reduce fluxul de caldura sau de aer rece care intra in locuinta. Este folosita mai putina energie pentru a incalzi sau raci spatiul, rezultand facturi mai mici la energie.

Geamuri Termopan BrasovAdaugarea unui al treilea sau al patrulea strat de sticla creste valoarea izolatiei ferestrei dvs. Fiecare strat de sticla retine o cantitate semnificativa de caldura care trece prin geam, sporind protectia ferestrelor impotriva pierderilor de caldura.

2. Condens limitat

Unul dintre avantajele ferestrelor cu geamuri termopan Brasov de calitate superioara, este ca reduc condensul. In acest fel este redus in mod considerabil riscul de dezvoltare a mucegaiului si a altor probleme de sanatate care pot sa apara din cauza condensului. Acesta insa apare in cazul ferestrelor cu tamplarie din lemn si un singur geam.

3. Izoleaza fonic

Ferestrele cu geamuri termopan Brasov sunt de asemenea atat de apreciate intrucat imbunatatesc izolarea fonica prin crearea unei bariere intre locuinta si mediul exterior.

Practic, acolo unde este galagie multa in mediul exterior (claxoanele masinilor, tipetele copiilor care se joaca, etc.), nu exista o optiune mai utila decat aceste ferestre si usi termopane. In aceste conditii este de preferat sa alegeti ferestre cu geamuri termopane cu trei straturi de sticla.

4. Siguranta

Ferestrele cu geamuri termopan Brasov, atat cele cu doua straturi cat si cele cu trei straturi de sticla, sunt mai greu de spart decat ferestrele cu geam simplu. In acest fel, poresc securitatea casei. Deoarece sunt sigilate mai etans decat alte ferestre, deschiderea lor din exterior este mult mai grea.

5. Reduc deteriorarea mobilierului

Ferestrele cu geam termopan pot reduce cantitatea de soare si caldura care intra in camera. Acest lucru poate ajuta la reducerea daunelor provocate de soare pentru obiectele de mobilier, tablouri sau alte accesorii ale locuintei.

Asadar, exista o multime de motive datorita carora, merita alese ferestrele cu geamuri termopan Brasov. Aceste motive sunt de fapt avantaje pe care aceste ferestre le au.

Check Also

DDD Deratizare

DDD Deratizare

Cine poate avea nevoie de ddd deratizare? Stiati ca serviciile ddd deratizare efectuate de catre …

Close