miercuri , septembrie 27 2023

Folie Stretch

Folie Stretch

Alegeti mereu o Folie Stretch cat mai buna. Aceasta va fi indicata pentru voi si veti avea de castigat daca o veti avea in vedere. Veti constata ca o astfel de folie este foarte maleabila. Ea se va intinde perfect si va infasura foarte usor lucrurile. Veti vedea ca ea este folosita in ambalarea unitatilor mari. De asemenea, ea mai este folosita si in paletizarea de marfuri si ambalarea de produse dintre cele mai diverse.

Folie Stretch

Este indicat sa aveti in vedere o Folie Stretch. Aceasta folie va fi preferata voastra. Ea nu este un ambalaj obisnuit. O astfel de folie este insa un produs care prezinta mai multe avantaje. El va prezenta asadar o rezistenta cat mai buna la conditiile de lucru. De asemenea, aceasta folie va reusi sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. Un alt avantaj al acestei folii este ca ea va fixa fara nici o problema produsele pe paleti. Veti vedea ca transportul, dar si depozitarea produselor nu va mai fi o problema pentru voi.

Folie StretchFolia va face ca toate aceste lucruri sa se desfasoare intr-o siguranta deplina. O astfel de folie este potrivita pentru marfurile usoare. In acest caz, uzul va fi unul manual. In cazul paletizarii automate, se vor putea folosi foliile stretch. Acestea vor oferi o protectie impotriva prafului, dar si o stabilitate a incarcarii. Veti vedea ca o astfel de folie va va mai oferi si o multime de alte avantaje la fel de importante. Ea va fi astfel perfecta pentru nevoile voastre.

Folii Stretch

Aceasta folie va reusi sa protejeze impotriva umiditatii in timpul transportului, dar si al depozitarii. Ea va fi rezistenta la rupere in cazul sarcinilor foarte mari. Va rezista asadar chiar si in cazul unul palet de 1000 kg. Aceasta folie va fi folosita si cu uz general. Ea este ideala asadar pentru stocarea produselor in congelator. Va fi astfel o solutie excelenta pentru voi. Se va asigura chiar si o manipulare cat mai usoara a marfurilor. Avand in vedere ca e transparenta aceasta folie, marfa se va identifica foarte usor.

Close