marți , septembrie 26 2023

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Cand vine vorba de Cea Mai Buna Pizza Brasov, toti au cate o parere. Care nu coincid mereu. Dar noi ne-am propus sa gasim cea mai buna pizza din oras. Si, sa vedeti miracol, am gasit-o. Dar inainte de a va spune marea castigatoare, va oferim ccateva detalii despre peripetiile noastre pana la gasirea acesteia.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Ne-am propus sa vizitam toate localurile renumite si specializate pe pizza din oras. Si asa am si facut. Totusi, acest lucru era un proiect de cateva luni, deoarece era imposibil sa mancam sute de pizza intr-o singura seara. Desi ar fi fost o seara de neuitat. Cand am zis ca ne-am propus, ma refer la plural, deoarece nu m-am apucat singura sa vizitez toayte pizzeriile. Era mult prea sumbru.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Am ales sa fac acest lucru cu ajutorul colegilor mei. Care erau super incantati de idee. Asa ca ne-am apucat. Dar n am mai apucat sa le vizitam pe toate. Deoarece am gasit o Pizza Brasov (ce din link) care ne-a uimit pe tot. Nu doar datorita ingredientelor, dar si combinatiei ciudate ale acestora. Dar nu va mai tin pe ace.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Cea mai buna pizza din oras am gasit-o intr-un local relativ simplu, dar cu mult suflet. Atmosfera a fost superba, fericita. Iar servirea a fost ca si cum am fi avut o masa la un prieten. Acest lucru ne-a impresionat pe toti.

Apoi am inceput sa urmarim meniurile. Am decis sa comndam fiecare dintre cate o pizza specifica sau iesita din comun. Aceasta a fost strategia noastra pe tot parcursul evaluarii. Si asa am gasit Cea Mai Buna Pizza Brasov. Aceasta se numeste Pizza Pasticciona.

Cum? Nu ati mai auzit de aceasta pizza? Nu ne miram, deoarece aceasta este o pizza unica. Aceasta pizza are ingrediente interesante ca: sos de rosii (nimic nou), mozzarella (tipic), cartofi prajiti (cum?), salam picant (asa da), ciuperci, ardei, masline si sunca. O pizza cu adevarat atipica. Dar extrem de delicioasa. Care ne-a dat pe toti peste cap. Ce parere aveti? Voi ati incercat aceasta pizza?

Close