marți , septembrie 26 2023

Case Din Lemn

Case Din Lemn Si Rezistenta La Incendii

Majoritatea oamenilor care aud depsre Case Din Lemn, imediat isi inchipuie casa in plin incendiu. Acest lucru este rezultatului lipsei de cunostinta in domeniu. Casele din lemn sunt indragite si utilizate de sute de ani in diferite regiuni ale terei. SUA este una dintre tarile cu cele mai multe case din lemn. La noi o casa rigida este facuta din beton si fier. Dar acest lucru nu este chiar atat de adevarat.

case din lemn

O Firma de Constructii din lemn va poate asigura ca incendiul nu este o problema. Lemnul folosit pentru cnostructia caselor este tratat cu diverse solutii chimice care fac lemnul sa devina rezistent la actiunile termice, precum focul.

Pe langa tratamentele prin caretrec lemnul utilizat, intreaga structura poate fi tratat ignifug. Acest proces va va asigura ca izbucnirea unui incendiu din cauza structurii nu va fi posibila.

Casele din lemn sunt rezistente si in cazul unui cutremur. Acest lucru se datoreaza mai mult elasticitatii I durabilitatii lemnului. Oferind-uva siguranta chiar si la un cutremur de pana la 8gr/sc. Rcihter.

Optand pentru o casa din lemn, locuinta dvs va fi calduroasa, rezistenta si durabila.

Check Also

Case Modulare

Case Modulare

Exista case modulare ieftine? In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane care …

Close